Algemeen


EKPHOTO.NL levert alleen digitale bestanden voorzien van een watermerk aan u in combinatie met afname van andere fotoproducten. Deze worden op een USB stick aan u geleverd en zijn alleen voor persoonlijk gebruik bedoeld.

Onder privégebruik wordt verstaan dat u de foto’s voor eigen gebruik op digitale producten, zoals een elektronische fotolijst, uw pc etc. en op sociale media. Deze foto’s zijn NIET rechtenvrij en mogen derhalve NIET aan derden ter beschikking worden gesteld en dus ook NIET op internet of enig ander medium geplaatst worden voor bijvoorbeeld deelname aan fotowedstrijden zonder schriftelijke toestemming vooraf. Wanneer dat wel gebeurd is EKPHOTO.NL gerechtigd u per betreffende foto de kosten voor een rechtenvrije foto in rekening te brengen.

Op alle digitale foto’s zal een beeldmerk van EKPHOTO.NL in de foto geplaatst staan. Dit beeldmerk mag nooit verwijderd/afgesneden worden en moet dus zichtbaar blijven!

EKPHOTO.NL blijft te allen tijde eigenaar van alle gemaakte foto’s en het daarop berustende portret- en auteursrecht en kan deze voor publicatiedoeleinden gebruiken.

De foto’s op onze website zijn gemaakt op een gekalibreerd scherm.  Wanneer u (of anderen) de foto’s bekijkt op een niet-gekalibreerd scherm of bijvoorbeeld een smartphone/tablet, kunnen verschillen in kleur en helderheid ontstaan. De aan u geleverde digitale versies van een foto zijn NIET geschikt voor afdruk!

Door betaling van het door u verschuldigde bedrag gaat u akkoord met deze voorwaarden.