Shoots Algemeen

Algemene informatie

Leuke foto’s op een door u gewenste buitenlocatie van uw hond(en) van goede kwaliteit tegen een niet al te dure prijs? Dat kan geregeld worden met EKPHOTO.NL. Tegen een reiskostenvergoeding van € 0,30 ct per gereden kilometer, eventuele parkeerkosten en een standaardtarief van € 25,00 per sessie met één hond van één uur worden foto’s van uw hond gemaakt (€ 5,= meerprijs per extra hond – pupnesten hebben speciale tarieven). Standaard ontvangt u 5 foto’s naar uw keuze in groot formaat en zonder logo voor uw eigen privé gebruik*. Deze 5 foto’s krijgt u eveneens in een webversie die u desgewent op internet mag plaatsen. Deze webversie heeft een logo van EKPHOTO.NL in het beeld die te allen tijde zichtbaar moet blijven. Overige foto’s kunt u vervolgens tegen een tarief (v.a. 1 euro per foto) bestellen en downloaden. Afhankelijk van het soort foto dat u besteld is deze geschikt voor het scherm en/of afdruk (bijvoorbeeld op canvas, aluminium, glas of hout) of u bestelt u direct een afdruk op fotopapier. Standaard worden tussen de (minimaal) 20 en (maximaal) 40 foto’s door ons geselecteerd uit de fotosessie.

* Onder privégebruik wordt verstaan dat u de foto’s voor eigen gebruik zoals een afdruk aan de wand of op papier krijgt. Deze foto’s zijn NIET rechtenvrij en mogen derhalve NIET aan derden ter beschikking worden gesteld en dus ook NIET op internet of enig ander medium geplaatst worden. Wanneer dat wel gebeurd is EKPHOTO.NL gerechtigd u per foto de kosten voor een rechtenvrije foto in rekening te brengen.

Op alle foto’s voor gebruik op het internet zal een beeldmerk van EKPHOTO.NL links- of rechtsonder geplaatst staan. Dit beeldmerk mag nooit verwijderd/afgesneden worden en moet dus zichtbaar blijven! Deze foto’s kunt/mag u desgewenst delen op het internet/facebook zonder dat daarvoor onze toestemming vereist is, zolang ons beeldmerk dus maar in de foto zichtbaar blijft. Gebruik door derden (dat is dus iedereen behalve uzelf en EKPHOTO.NL)  is echter niet toegestaan zonder onze schriftelijke toestemming vooraf!

Daarnaast kunt u foto’s bestellen in een ander formaat, of foto’s zonder ons beeldmerk, waarmee u bijvoorbeeld foto’s kunt laten afdrukken. Ook kunt u foto’s bestellen met een toestemming om deze voor publicatiedoeleinden te gebruiken. 
In alle gevallen blijft EKPHOTO.NL eigenaar van de originelen, zoals hierboven al beschreven staat.

U kunt uw fotosessie met EKPHOTO.NL bespreken! Een afspraak volgt altijd op een datumindicatie maar zal zeer zeker ook van de weersomstandigheden afhangen. Fotoshoots vinden plaats in het weekend, en eventueel – wanneer het lang genoeg licht blijft – ook op doordeweekse avonden. U zoekt zelf de gewenste locatie uit. Interesse? Neem gerust contact op via het contactformulier.