Informatie

EKPHOTO.NL levert alleen digitale bestanden aan u via WeTransfer.com. U dient daarom bij een bestelling ook uw e-mailadres door te geven. U kunt dus geen fotoafdrukken bij ons bestellen!

Wanneer bestanden zijn aangekocht als privégebruik, lees dan svp vooral ook de tekst lager in dit bericht.

Mocht u een foutje hebben gemaakt of wilt u nog wijzigingen in de bestelling doorvoeren, laat dat dan svp zsm weten. Na betaling zijn er geen wijzigingen meer mogelijk.

Onder privégebruik wordt verstaan dat u de foto’s voor eigen gebruik zoals een afdruk aan de wand of op papier krijgt. Deze foto’s zijn NIET rechtenvrij en mogen derhalve NIET aan derden ter beschikking worden gesteld en dus ook NIET op internet of enig ander medium geplaatst worden (hieronder valt ook deelname aan fotowedstrijden) zonder schriftelijke toestemming vooraf. Wanneer dat wel gebeurd is EKPHOTO.NL gerechtigd u per betreffende foto de kosten voor een rechtenvrije foto in rekening te brengen.

Op alle foto’s besteld met logo, zal een beeldmerk van EKPHOTO.NL in de foto geplaatst staan. Dit beeldmerk mag nooit verwijderd/afgesneden worden en moet dus zichtbaar blijven!

EKPHOTO.NL blijft te allen tijde eigenaar van alle gemaakte foto’s en het daarop berustende portret- en auteursrecht en kan deze voor publicatiedoeleinden gebruiken.

De diverse versies van de foto’s zijn verwerkt op een gekalibreerd beeldscherm. Bij lange na niet iedereen heeft een gekalibreerd scherm, waardoor een ander de foto’s soms iets anders waarneemt qua kleur- en helderheidinstellingen.

Ook de kleuren van een afdruk kunnen eventueel afwijken, omdat men daarbij afhankelijk is van o.a. de soort printer, het papier en de machinekwaliteit. Hiervoor kan EKPHOTO.NL geen verantwoording dragen.

Door betaling van het door u verschuldigde bedrag gaat u akkoord met deze voorwaarden.