Nadac Hooperwedstrijd

In deze fotogallerij staan de foto’s van de 1e, 2e en 3e ronde van de technical Nadac Hooperwedstrijd bij de KC Delft op 5 mei 2019.

Het betreft hier foto’s geschikt voor beeldscherm gebruik (zoals digitale fotolijsten en internet) van 72dpi en (waar mogelijk) 1024 pixels groot aan de langste zijde, met het logo van EKPHOTO.NL in beeld verwerkt. Dit logo mag niet verwijderd worden.

Foto’s kunnen ook voor afdrukdoeleinden gekocht worden. De foto’s zijn bij ons verwerkt op een gekalibreerd beeldscherm. Afwijkingen in kwaliteit en kleur bij afdrukken zijn mogelijk afhankelijk van de door u gebruikte methode, apparatuur of fabrikant. EKPHOTO.NL kan hier geen verantwoording voor dragen.

Foto’s (met logo dus) mogen, na aankoop, door u vrijelijk op het internet gedeeld worden, maar niet voor commercieel gebruik alsook niet voor inzendingen tbv wedstrijden, loterijen etc.

Bestelde foto’s zullen u per WeTransfer.com worden toegezonden.

LET OP: bij eventuele bestellingen kunt u een fictief adres ingeven, deze gegevens hebben wij niet nodig maar is door een technisch mankement nog altijd in het formulier aanwezig. Uw naam en emailadres moet uiteraard wel de juiste zijn.

1e ronde

2e ronde

3e ronde