Websites


Een eigen website?

Een eigen website voor bijvoorbeeld u persoonlijk, uw vereniging of uw bedrijf. Steeds meer mensen vinden het gewoon leuk een eigen privé-website te hebben, en waarom ook niet? Denk maar aan het gebruik van een Blog, uw verhalen over uw vakantie, een weergave van het bezoek aan de dierentuin, uw eigen receptenpagina… u kunt het allemaal wel zelf bedenken wat u op een website zou willen publiceren. Daarnaast is een website een absolute must voor de ondernemer van nu. Ook veel verenigingen willen graag een eigen website om zo meer informatie over hun doen en laten en de mogelijkheden binnen de vereniging weer te geven. Alleen… hoe maak je nu een website en welk ontwerp gebruik ik dan?

EKPHOTO.NL maakt de website voor u, waarna u zelf de touwtjes weer in eigen hand neemt. Wij maken uw WordPress website voor u altijd met ontwerpen van derden (ook de site van EKPHOTO.NL is bijvoorbeeld ontworpen met WordPress). Dat heeft voor u als klant het voordeel dat u er, in het meest gunstige geval,ook niets voor hoeft te betalen*. Denk u eens in hoeveel geld u daarmee bespaart! Wilt u toch een wat exclusiever ontwerp, dan kan dat natuurlijk ook. De kosten daarvan variëren dan weer van uw wensen over hoe de site er volgens u uit zal moeten gaan zien. Onder aan deze pagina treft u voorbeelden van websites die wij opgezet hebben (het beheer is overgegaan in handen van de eigenaar, dus het kan zijn dat de site er op enig moment anders uitziet dan in dit voorbeeld).Uiteraard wordt ook een korte handleiding voor u gemaakt, gericht op het door u gekozen thema.

* Gratis versies zijn vaak beperkt in de mogelijkheden die u door de fabrikant getoond worden. Voor het volledige functionele ontwerp zult u vaak een bedrag dienen te betalen, al dan niet in combinatie met een onderhoudstarief.

De prijs voor het maken van uw website is sterk afhankelijk van uw wensen. Wanneer u interesse heeft dat wij uw site voor u in orde maken, kunt u het best beginnen door een bericht aan ons te zenden via het contactformulier. Geef daarbij ook een korte omschrijving van uw wensen mee. 

U dient uiteraard wel over een domeinnaam en webhost te beschikken dat geschikt is voor het voeren van een website. Dit kunt u bijvoorbeeld aanvragen bij mijndomein.nl. De kosten hiervan vallen buiten het maken van uw website en is een jaarlijks terugkerende kostenpost. 

 

KIPPFAMILY.NL

EKPHOTO.NL (deze site)

SenC Schilders

Van ’t Dekkershof

Trimsalon Mariska

BdR Fotografie